2010. február 21., vasárnap

Cellin

Cellin a csodálatos 
gyógynövénykivonat! 
Kedves Blog olvasó! 
Mielőtt a Cellin gyógynövénykivonatról írnék, szeretnék beszámolni saját tapasztalatomról!
A közelmúltban egy komoly nőgyógyászati műtéten estem át, de már a műtét előtt is nagy mennyiségű vérveszteségem volt. Komoly vérszegénységben szenvedtem, ami a műtét elvégzésénél is kockázatot jelentett! Ekkor ajánlotta kedves munkatársam hogy fogyasszam a Cellin-t nagyobb mennyiségben. Ennek eredményeként sikerült el kerülnöm a vértranszfúziót hiszen egy üveg Cellin elfogyasztásával 10 egységet javult a hemoglobin szintem. Sokkal könnyebben vészeltem át magát a műtétet, és a lábadozás időszakát is. Saját tapasztalatom alapján teljes szívből merem ajánlani a Cellin fogyasztását, mindenkinek.

Miért javaslom a Cellin gyógynövénykivonat rendszeres fogyasztását?
Mert erősíti az immunrendszert, normalizálja az anyagcserét, az idegrendszer, a szív és az izmok működését, fontos anyagokat tartalmaz a szem, a bőr, a haj és a körmök számára, nagy szerepe van a vérképzésben, a növekedésben, az energia-növelésben, segít a depresszió ellen.
A nagy mennyiségű antioxidánst tartalmazó Cellin fogyasztásával csökkenthetjük a meglévő és a folyamatosan keletkező szabadgyökök mennyiségét szervezetünkben
A Cellin gyógynövény ital hatékony kiegészítője a fogyókúráknak, salaktalanító kúráknak, az immunrendszer és az anyagcsere-folyamatok harmonizálásának, a szervezet egyensúlyának megteremtésében fontos szerepet játszik.
Táplálja magát hatékony gyógy-táplálékkal, ne hagyja éhezni a sejtjeit - meghálálják!

A Cellin 39 válogatott gyógynövény kivonat sűrítménye, és mind emellett 9 fontos vitamint is tartalmaz.

 
Melyek ezek a gyógynövények:
Fő alkotó eleme az Aronia más néven Feketeberkenye.(Erről a gyógynövényről már olvashatott itt a blogon!)
Ezenkívül az alábbi gyógynövény kivonatokat tartalmazza:
--> --> -->

Istenfa, Szagosmüge, Édeskömény, Benedekfű, Ezerjófű, Zamatos turbolya, Mezei katáng, Izsóp, Szegfűszeg, Fodormentalevél, Fenyérgamandor, Vidrafű, Szurokfű, Petrezselyem, Keserű narancshéj, Szerecsedióvirág, Szegfű, Babérlevél, Galanga gyökér, Szederlevél, Gyömbér gyökér, Tárkony, Kapor, Majoranna, Lestyán, Borsikafű.( Az elkövetkező napokban, ezekről a gyógynövényekről is olvashat itt a blogon!)
Figyelemre méltó az OPC (P-vitamin) tartalma, kimagasló az ORAG-érték (6.218,40/20ml).
A Cellin egy igazi multi-termék: magában hordozza a hiányok pótlását és a gyógynövények áldását is. Napi adagja: 20 ml. Egyszerre is fogyasztható, vagy több adagban elosztva. Iható önmagában, vagy más levekkel (gyümölcslevek, zöldséglevek) keverve esetleg vízzel hígítva. Tejtermékkel ne keverjük!
A készítmény alapanyagait gondosan válogatják, és modern, szigorúan ellenőrzött körülmények között készítik el a finom, egészséges gyógynövény-koncentrátumot. A gondos nyersanyag kiválogatás a modern, szigorúan ellenőrzött gyártási technológia és a szakmai tapasztalat a garancia erre a magas minőségű termékre. 

Bővebb tájékoztatót és ismereteket szeretne megtudni e csodálatos gyógyitalról, telefonon vagy e-mail-ben szívesen állok rendelkezésére! 

További szép napot kívánok Önnek!

13 megjegyzés: