2010. március 5., péntek

Olajfa kapszula, vírusok és baktériumok ellen!
Szövődmények és a hosszan tartó, munkából, iskolából való kiesés, gyenge elesett állapot ellen válassza a "MEGELŐZÉST"Olajfa levél kivonat, 
a természetes antibiotikum.

Az Olajfa levél egy új, különleges hatású, természetes, növényi alapú étrendkiegészítő készítmény, amelyet, az Olea europaea válogatott leveleiből készítenek.

A készítmény ajánlott: különböző kórokozó vírusok, baktériumok (pl. herpesz, influenza, általános megfázás) gombák ellen, ízületi gyulladások enyhítésére, krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölésére, illetve magas vérnyomás és egyéb szív- és keringési rendellenességek esetén. A természetes bélflóra mikroorganizmusait erősíti, hatásos gyomorfekélyes állapot megelőzésében és a kialakult betegség kezelésében is. Kimondottan jó eredményeket értek el alkalmazásával az asztma - allergia gyógyításában. Általános és természetes eredetű immunrendszer erősítő.

Az olajfa levél kivonat rendszeres szedése: hozzásegít ahhoz, hogy közérzetünk tartósan javuljon, az immunrendszeri betegségekkel (pl. influenza) szemben nagyobb legyen ellenálló képességünk. A készítményt fogyasztók jobb közérzetről, életkedvről, nagyobb aktivitásról, jobb életminőségről számolnak be. Az olajfa gyümölcsének, olajának és levelének jótékony hatását az emberiség már évezredek óta ismeri. Már a Biblia is úgy említi az olajfát, mint egy olyan növényt, amelynek "gyümölcse hús, levele gyógyszer".

A XIX. Században, amikor az olajbogyó, illetve az olívaolaj gyártás ipari méreteket kezdett ölteni, észrevették, hogy némelyik fermentlé nem romlik meg, míg a többiek igen. Elkezdtek kísérletezni az olajfa bogyójának és levelének vizes és alkoholos kivonatával, és a készítmények több baktérium ellen hatásosnak bizonyultak. E század elején egy orvos csoport feljegyezte, hogy a kininhiány miatt szükségből alkalmazott olajfalevél-kivonat lényegesen jobbnak mutatkozott maláriás fertőzések kezelésére, mint a kinin.
Az ötvenes években sikerült azonosítani és előállítani a hatásért felelős, aktív hatóanyagokat, amelyeket ettől kezdve szigorú laboratóriumi és klinikai vizsgálatoknak vetettek alá.
Az utóbbi évek vizsgálatai azt is bebizonyították, hogy az Olajfa hatóanyagainak néhány különleges eleme, a fehérjebontó enzimek, illetve bizonyos kódátíró-fordító enzimek (reverz-transzkriptázok) hatása igen hasznos lehet a retrovírusok elleni küzdelemben.
Részletes és szigorú toxicitási vizsgálatok adatai megerősítették, hogy a készítményből a javasolt, szokásos napi adag akár több száz szorosának bevétele sem idézhet elõ mérgezést, vagy egyéb nem kívánatos mellékhatásokat.
Az olajfa levél kivonat gyártásakor semmiféle mérgező, vitatott hatású anyagot, vagy vegyi anyagot nem használnak fel!

Az olajfa levél kivonat-ról megjelent szakirodalom és a felhasználók tapasztalatai alapján a készítmény hatóanyagai eredményesen használhatók:
 • Vírusos betegségek megelőzésére és hatékony, természetes kezelésére
 • (herpesz, influenza, általános megfázás, stb.),
 • Gombás fertőzések esetén,
 • Gyulladásos betegségeknél,
 • Ízületi gyulladások enyhítésére,
 • Légúti megbetegedések esetén (asztma, hörghurut),-Allergia esetén,
 • Tartós immungyengeség leküzdésére,
 • Érrendszeri rendellenességeknél,
 • Magas vérnyomás esetén,
 • Krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölésére,
 • Fekélyes állapotok, gyomorsav-túltengés esetén,
 • Húgyvezeték és -hólyaggyulladás,-Orr- és melléküreg gyulladás,
 • TBC, gonorhea, malária,
 • Herpesz I. és II.,
 • Vírusos hasmenés,
 • Vérmérgezés esetén.

Figyelem!
Az olajfalevél kapszulának nincsenek káros mellékhatásai. Ugyanakkor, mint minden erőteljes vírus- és baktérium-ellenes szernél, itt is előfordulhat az úgynevezett HERXHEIMER-reakció. Miután a szer gyorsan, nagy tömegben kezdi el pusztítani a mikroorganizmusokat, azok elpusztult sejtjei, illetve lebomlott anyagai irritálják a szervezetet. Ez a folyamat átmenetileg felfokozott immunválaszt válthat ki, amely 1-2 napig tartó hőemelkedéssel, fejfájással, fáradsággal, fokozott anyagcsere-kiválasztással járhat.

A készítmény 100 %-ban természetes, növényi kivonat, OÉTI által bevizsgált, szakvéleménnyel ellátott készítmény !
Várandósoknak NEM adható!!

Vírus és baktérium mentes napot kívánok!


12 megjegyzés: