2010. október 19., kedd

Sport és a táplálkozás!

Kedves Olvasó!
Modern és rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásra. A különleges táplálkozás leginkább a sportnál célszerű és előnyös, de egyéb megerőltető izomtevékenységgel járó teljesítmény követelmények esetén is ajánlott. A makrotápanyagok mellett (fehérje, zsír és szénhidrátok) mikrotápanyagoknak és Vitalanyagoknak is rendelkezésre kell állniuk optimális mennyiségben. Így lehetséges, hogy a különleges tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és Vitalanyagok dietetikus adagolása segít a test természetes teljesítményének folyamatait és a test egészséges működéseit javítani.
 Az étrend-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk az elmulasztott vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitelét. A legkülönfélébb növényi kivonatok alternatívát jelentenek a mesterséges gyógyszerek használatának csökkentésére, betegségek és különféle mindennapi problémák kezelésében.
A sportolók számára nem csak a teljesítmény, hanem a megnövekedett tápanyag-igény pótlása is csak étrend-kiegészítők és/vagy Különleges táplálkozási célú élelmiszerek fogyasztásával lehetséges.
 A különleges táplálkozás gyakran éppen a sportnál célszerű és előnyös, de egyéb igényes, megerőltető izomtevékenységgel járó teljesítmény követelmények esetén is. A makrotápanyagok mellett (fehérje, zsír és szénhidrátok) mikrotápanyagoknak és Vitalanyagoknak is rendelkezésre kell állniuk optimális mennyiségben. Így lehetséges, hogy a különleges tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és Vitalanyagok dietetikus adagolása segít a test természetes teljesítményének folyamatait és a test egészséges működéseit javítani.
Szeretném figyelmedbe ajánlani a Növényi Sportakadémia S.E és a Magyar Látássérültek és Mozgáskorlátozottak Sportszövetsége ajánlásával forgalomba hozott, sportolóknak ajánlott
készítményeinket.

-Sportolóknak ajánlott termékeink, segítenek a sport aktivitás megtartásában az egészség megőrzésében. 
-A szervezet öngyógyító erejének aktivizálásával, segítik a gyors és természetes regenerációt.
-Minden termék csak természetes hatóanyagokból készült.
-Íz, szín, tartósítószer mentes, így nagy tisztaság és optimális hatás garantált!

Minden legyártott sorozatot doppingvizsgálatnak vetnek alá, doppingszerű anyagokra nézve, egy bevizsgálására akkreditált laboratóriumban.

Egy-két készítmény a termékspalettáról!

Sport Basis  60 / 180 kapszula 
A Sport Bázis készítmény különleges táplálkozási célú élelmiszer sportolóknak  A bázikus egyensúly biztosítására, a teljesítőképesség növelésére és az általános sportolói aktivitás biztosításába nyújt segítséget. Fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, telítetlen zsírsavakat, enzimeket, valamint Q10-et tartalmaz.
Csökkenti a fertőzésre- és a hiányállapot miatt kialakuló sérülésekre való hajlamot, megakadályozza a korai teljesítmény csökkenést, felgyorsítja a regenerációt és javítja az általános állapotot, csökkenti a görcsre való hajlamot.

 Adagolási ajánlat:Az adagolás nagymértékben függ a testi tevékenység mértékétől és az éppen fennálló hiányoktól, kérje tanácsadóink véleményét!
 Figyelmeztetés: A készítmény jódot  tartalmaz. Azoknak a sportolóknak, akiknek pajzsmirigy túlműködésük van, a készítmény használata előtt orvosukkal kell konzultálniuk.

Sport Ausdauer 60 / 180 kapszula 
 Különleges táplálkozási célú élelmiszer sportolónak. Természetes módon növeli az energiát. Biztosítja a teljesítőképesség növekedését, támo­gatja az erőnlétet. Egy jól bevált összetétel az izmok részére, amely energiát szállító aminosavakból és egyéb anyagokból áll, a kitartó teljesítmény támogatására.
 

Adagolási ajánlat:6 kapszula naponta 1/2 órával étkezés előtt sok vízzel. Rendszeres mozgás esetén közvetlenül a tréning után 4-6 kapszulát elfogyasztani. Ebben az időszakban jelentkezik az úgy nevezett. „nyitott ablak” jelenség. Ez azt jelenti, hogy ebben az időablakban, kb. 3 órán keresztül a legnyereségesebb az aminosavak felvétele.     
Egy edzésmentes napon a kapszula bevétele röviddel a lefekvés előtt ajánlott, mivel a test éjszaka képes a regenerálódáshoz szükséges aminosavakat rendelkezésre bocsájtani.

Sport Gelenke - Izületre - Porcerösitö
60/180 kapszula 
Különleges táplálkozási célú élelmiszer sportolóknak az ízületi funkciók segítésére zöldkagylóval, cápaporccal és MSM-kénnel.
Sok sportág különösen nagy terhelést jelent a porcok és a csontok részére. Egy megfelelő élet- és táplálkozásforma (testsúly normalizálás és elegendő, de nem túlzásba vitt mozgás) fontos előfeltétele az egészséges porcoknak, ízületeknek és csontoknak. Ezen felül kísérő diétás intézkedések célszerűek lehetnek. Idetartozik például az olyan építőkövek pótlása, mint a glukózamin és a kondroitin, az E vitamin, a kálcium és az MSM-kén, amelyek az ételben gyakran csak elégtelen mennyiségben vannak jelen. A Sport Gelenke erősíti az ízületi porcot, megőrzi annak rugalmasságát és mozgékonyságát, növeli a porcszövet szerkezetét és ellenálló erejét megköti a szövetekben a folyadékot és segít a tápanyagokat a porcba szállítani.A zöldajkú kagylópor, a cápaporc és a mangán serkentik a porcnövekedést, megkötik a folyadékot és a tápanyagokat a porcban – és a  csigolya közötti szövetekben és erősítik azokat.Az E vitamin az ízületek gyulladásai és merevségei ellen hat. Képes megállítani a porcszövetek kopását, mivel, gátolja a porcokat károsító folyamatokat. Fogyasztása preventív célzattal javasolt mindenkinek, mivel megelőzheti az ízületi fájdalmak kialakulását. . Az ízületek rendszeres igénybevételekor a megelőző kezelés mindenképpen előnyt élvez a fájdalomkezeléssel szemben.

Adagolási ajánlat:1 kapszula naponta fél órával az étkezés előtt sok vízzel.
A Sport Ízület készítményt legalább 2-3 hónapon keresztül kell szedni. Fennálló panaszok esetén rövid időre az adagolást napi 2-6 kapszulára fel lehet felemelni. Pontos adagolás céljából kérdezze tanácsadóinkat!
 Figyelmeztetés: Ez a készítmény zöldajkú kagylóport és cápaporcot tartalmaz, mint természetes tengeri származékokat, az annak megfelelő illattal, amely adott esetben intenzívebb is lehet. Amennyiben az Ön számára az illat túl erős, úgy a mindenkori napi adagot a következő napra már az előző este kiveheti a dobozból, elválasztva és szabadon tartva kell, tárolhatja. Így adott esetben elillan az erős illat.

Sport Revitalisierung - 60/180 kapszula
 Sport Revitalizáló speciális összetételénél fogva megelőző alkalmazásakor támogatja az inak és az izom erősödését és hozzá járul a túlterhelés miatt kialakuló sérülések számának csökkenéséhez, valamint megkönnyíti az izomláz lefolyását. Meglévő sérülés estén kiegészítő fájdalomcsillapítás szükséges.
A Sport Revitalizáló arra is szolgál, hogy a sérült izmok, inak, szalagok és a csontváz gyorsabban regenerálódjon.  A lehető legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kezelést kiegészíteni a Vitalaanyagkeverék Sport Bázis készítménnyel.

Adagolási ajánlat: 2 kapszula naponta 1/2 órával étkezés előtt illetve az orvos/kezelő ajánlása szerint. A Sport Revitalizáló készítményt legalább 2 hónapon keresztül kell szedni. Fennálló panaszok esetén rövid időre az adagolást napi 2-6 kapszulára fel lehet felemelni. Egy lehetséges ajánlás lenne:  Súlyos panaszok esetén: 3x2 kapszula 1 hónapig, könnyű panaszok esetén: 3x1 kapszula 1 hónapig, végül 2x1 kapszula naponta 1 hónapon keresztül. 

A sportolóknak szánt különleges táplálkozási célú élelmiszereink, természetes módon növelik az energiát, biztosítják a teljesítőképesség növekedését, támo­gatják az erőnlétet!

17 megjegyzés:

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 15 Pounds within Only 21 Days!

    VálaszTörlés

  2. تعد الرائد من اهم شركات عزل الخزانات عزل مائي وعزل حراري ولذلك يسعدنا دائما فى افضل
    غسيل خزانات بالمدينة المنورة شركة عزل خزانات بالمدينة المنورة ان نقدم ارخص خدمات عزل الخزانات

    VálaszTörlés