2010. november 12., péntek

Sportolóknak-bemelegítéshez, lazításhoz, regenerálódáshoz!

Kedves Olvasó!
A sportolóknak ajánlott táplálékok után beszéljünk azokról a „szerekről” amik a bemelegítéshez, lazításhoz, az izmok regenerálódásához nyújtanak segítséget mindazoknak akik sportolnak, rendszeres testmozgást végeznek.

Musculan Kräuter-Mandelöl 
Musculan gyógynövényes-mandula olaj egy kiváló minőségű, gyógynövényes masszázsolaj természetes éterikus olajokból, amelyeket gondosan úgy válogattak össze, hogy kölcsönösen segítsék egymás tulajdonságainak a kiteljesedését. Alapolajként tiszta mandula olajat és aloe vera olajat használtak.
Alkalmazás: Musculan gyógynövényes-mandula olaj, különösen rész és egésztest masszírozásra alkalmas.
Sportolás előtt bemasszírozva az olaj lazítja az izomzatot és előkészíti a terhelésre.
A sport után lazító hatása van és hűti az inakat és az izmokat. A görcsre való hajlam megelőzésére is a bőrre kenni és bemasszírozni. Naponta többször, enyhén bemasszírozni. Támogatja a bemelegítést, a sportolás előtt és a gyors kipihenést és a jobb regenerálódást a sport után.
Doboztartalom: 1 üveg 100 ml

Perna Canaliculus Gel 
Támogatja a bemelegítést a sportolás előtt és a gyors kipihenést és a jobb regenerálódást a sport után.
A Perna Canaliculus gél egy zsírmentes gél tiszta Perna Canaliculus kivonatból és nagyon értékes glykosaminoglykánokból (GAG) a kötőszövetek és az ízületek részére. A bemasszírozás után rögtön hűt, majd végül felmelegít intenzív bőrkeringés kíséretében. A gél gyorsan beszívódik és nem zsírosít. A glykozaminoglykánok (GAG) fontos építőkövei az ízületi folyadéknak és felelősek ennek nyúlósságáért. Ezek szolgálják az ízületi porc felépítését,  támogatják az ízületeben a szövetek a tápanyag felvételét, fenntartják az ízületek csúszásképességét, hozzájárulnak a porcszövet megtartásához és regenerációjához és támogatják a kötőszövet felépítését és szerkezetét. Omega-3-zsírsavaknak gyulladásellenes hatásuk van és gátolják prosztaglandinok arachidonsavból való képződését.
Alkalmazás: Naponta többször enyhén bemasszírozni.
Doboztartalom: 125 ml


Cool Balsam- 75 g
Akut sérüléseknél, izom- és ízületi panaszoknál
Erős igénybevételnél, etérikus olajok, hűtik,nyugtatják és ápolják a kiválasztott területeket a testen. Keringésjavító, hűsítő, nyugtató, fájdalomcsökkentő hatású, akut sérüléseknél, izom- és ízületi panaszoknál, rándulások, húzódások, zúzódások esetén. A hűsítő balzsam többnyire akut panaszoknál használható, de azon régebbi sérüléseknél is használható, amelyek túlerőltetés miatt kiújulnak. 
Alkalmazás: Az izomzat vagy ízület már ismert gyenge pontjait a sportolás előtt be kell kenni. Ez messzemenően megakadályozza a gyulladásos folyamatok kialakulását.
Erős panaszok esetén késlapnyi vastagon bekenni és enyhén bepólyálni. 
 
Hot Balsam -75 g
Melegítő és nyugtató hatású.
Az izmok és ízületek területén jelentkező krónikus panaszok esetén.

Erősen melegítő hatású. Az izmok és ízületek területén jelentkező krónikus panaszok esetén. A Melegítő Balzsam serkenti a vérkeringést áthatóan erős melegség képződéssel. Izommerevség és az izom lehűlése esetén is nagyon hatásos. 
Alkalmazás: 2-3 x naponta a kezelendő felületet bekenni ill. enyhén bemasszírozni. Hosszabb használatakor bőrpirosodás alakulhat ki. Ebben az esetben a kezelést fel kell függeszteni. 3-4 nap után újra lehet használni a krémet. Túlzottan érzékeny személyek részére a krém használatát napi 1x alkalomra kell korlátozni.

Minden termék csak természetes hatóanyagokból készült
Íz, szín, tartósítószer mentes, így nagy tisztaság és optimális hatás garantált!
Minden legyártott sorozatot doppingvizsgálatnak vetnek alá, doppingszerű anyagokra nézve, egy bevizsgálására akkreditált laboratóriumban.

További információ az elérhetőségeimről kérhető!
Továbbértékesítés is lehetséges!

További szép napot!

15 megjegyzés: