2011. február 5., szombat

Univerzális háztartási tisztítószer koncentrátum.- Biológiailag teljesen lebomló probiotikus tisztító-kultúrával.


Otthonunk vegyszerek nélkül.
A drogériák és szupermarketek polcai roskadoznak a különböző, erősebbnél erősebb tisztítószerektől. Mind azt ígérik, hogy a másiknál tisztábbra takaríthatjuk vele otthonunkat, de egyik sem részletezi, hogy az összetevők között felsorolt vegyi anyagok milyen hatással lehetnek ránk, családunkra és környezetünkre nézve. Számos erősebb vegyszer bőrünkkel érintkezve, vagy akár belélegezve allergiás reakciókat is kiválthat. Napjainkban a legtöbb háztartásban a reklámok befolyása alatt, a tisztaság fogalmát a különféle tömény tisztító- és fertőtlenítőszerek minél nagyobb arányú használatával társítják. Nagyon gyakran a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségű vegyszert használnak a ragyogó tisztaság reményében, azonban teljesen feleslegesen, sőt ezáltal még nagyobb teherrel sújtva saját magunk és környezetünk egészségét.

A takarítás valójában egyszerű művelet: a lakás különböző felületein megtapadt szennyeződést valamilyen módszerrel el kell távolítani. Úgy válasszunk tisztítószert, hogy a lehető legkevesebb szintetikus, vegyi anyagot, adalékanyagot tartalmazza! Az olyan terméket részesítsük előnyben amely biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll. A döntés a miénk: tovább károsítjuk-e különféle allergén, vegyi anyagokkal családunk környezetét vagy tudatos vásárlóként olyan tisztítószert választunk, amely ugyanazt a hatékonyságot környezetbarát módon képes kifejteni.

Az SCD Probiotikus Technológia segítségével kifejlesztett termék használatával lehetőségünk nyílik otthonunkat környezetbarát módon tisztán tartani.

Ökonet Clean
Univerzális háztartási tisztítószer koncentrátum. Biológiailag teljesen lebomló probiotikus tisztító-kultúrával és narancshéj kivonattal.

A Ökonet Clean az SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, narancs illóolajjal. Eltávolítja a zsírt és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről. Tisztít és fényesít. Bőr- és környezetbarát termék.
A vízelvezető hálózatban csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat. A narancs illóolaj oldó ereje egyesül az élő, jótékony hatású mikroorganizmusok tisztítóerejével. Biológiailag teljesen lebomló összetevőkből áll.

Alkalmazás és adagolás:
Hígítva ajánlatos használni, ennek aránya a szennyeződés fajtájától és mennyiségétől változhat. Általános ajánlás 5 ml 5 liter kézmeleg vízhez keverve felmosáshoz, vagy kézi permetezőbe felülettisztításhoz. A hígított adagot 3 napon belül célszerű felhasználni.

Összetevők: víz, bio cukornádmelasz, élő, jótékony hatású SCD mikroorganizmusok, bio ecet, etanol, természetes narancs illóolaj.

További utasítások:
- Használat előtt óvatosan forgassuk át.
- Nem ehető/iható!
- Nyálkahártyával és a szemmel ne érintkezzen!
- Gyermekektől elzárva tartandó!

Tárolása:
Szobahőmérsékleten. Ne helyezzük tűző napra és a fagytól is óvjuk! A tárolóedényt mindig tartsuk légmentesen zárva! Az Ökonet Clean 500ml és 1000 ml-es kiszerelésben kapható.  
Ökonet Clean 500ml / 1719 Ft.
Ökonet Clean 1000ml / 2813 Ft.

Amennyiben szeretnéd megrendelni kattints az ikonra,
és küldj egy e-mail-t,
 vagy hívj telefonon a +36-30/6200924-es telefonszámon!

12 megjegyzés: 1. نجار ابواب بالرياض نجار بالرياض
  تركيب ستائر بالرياض شركة تركيب ستائر بالرياض
  تنظيف مكيفات بالرياض شركة تنظيف مكيفات بالرياض
  شركة تنظيف افران الغاز بالرياض شركة تنظيف افران بالرياض
  تركيب اثاث ايكيا بالرياض تركيب اثاث ايكيا بالرياض
  تركيب مكيفات بالرياض شركة تركيب مكيفات بالرياض


  VálaszTörlés